Öne Çıkanlar Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül urrfa Havalı Kornalar İmha Edildi kavga

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Topçu Meydanından Seslendi
Şanlıurfa'ya bir dizi açılış ve temel atma töreni için  Şanlıurfa,ya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap edeceği Topçu Meydanında ise sabahın erken saatlerinden itibaren doldu cumhurbaşkanı ilk olarak 20.Zırhlı tugay Komutanlığı ziyaret etti. Daha sonra Şanlıurfa valiliğinde cumhurbaşkanı  Şanlıurfa sorunları ile ilgili Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük'ten bilgi alacak cumhurbaşkanı vilayet ziyaretinden sonra  Şanlıurfa Büyükşehir belediyesini ziyaret etti edecek buradan başkan Celalettin Güvenç,ten belediyenin çalışmaları ile ilgili  bilgi alacak olan cumhurbaşkanı daha sonra  Topçu meydanına gelerek halka hitap etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49