Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

En iyiler ödüllerini aldı

2013 yılından bu yana Şanlıurfa da hizmet veren “Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi ALO 170”, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK, İŞKUR hakkında merak edilen sorulara cevaplanırken, ihbar ve şikâyetleri kayıt altına alan Şanlıurfa Lokasyonu çalışanları arasında en çok çağrı alan mevzuat uzmanları, agentlar ve yöneticiler ödüllendirildi.

Ödül töreninde çalışanlara seslenen İl Müdürü Ünlü “ Bu ödüller vatandaşa hizmet noktasında sizi bir birinizle yarıştırmalı, seneye aynı kişilerin ödül almasını istemiyorum. Hizmette yarışınız. Gelecek sene farklı kişiler ödülleri alsın. Hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Çalışma hayatında iş yükümüzün büyük bir bölümünü siz yüklenmektesiniz. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

Lokasyon birincilerine ödüllerini İsmail Ünlü verirken, dereceye giren ikincilere ödüllerini İl Müdür Yardımcısı Kerim Ejder takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSgk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49