Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik, sınırdaki askerleri yine enerjisiz bırakmadı

Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Irak sınırında bulunan Şırnak’ın Uludere ilçesi yakınlarındaki Andaç taburuna bağlı Kureyşin askeri üs bölgesine elektrik sağlayan enerji nakil hattı koptu. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Ortaköy mevkiindeki yaklaşık 2 bin metre rakımlı üs bölgesine ulaşmak için yola çıkan Dicle Elektrik ekibi, arazi araçlarıyla karla kaplı yolları aşamadı. Bunun üzerine diğer kurumlardan yolu açması için iş makinesi istendi. Dicle Elektrik arıza onarım ve bakım ekibi, askeri araçların yardımı ile güç de olsa kopan hattın bulunduğu yere ulaşmayı başardı. Görevliler 2 metrelik karda da bir süre yürüyerek direklerin bulunduğu yere gitti ve kopan hattı yenileyerek askeri birliğe yeniden enerji verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49