Öne Çıkanlar Havalı Kornalar İmha Edildi kavga Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu urfa haber rodrıguez

Bu haber kez okundu.

Derman'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu İslam Alemi olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Bugün dünyada,coğrafyamızda ve ülkemizde kardeşi kardeşe kırdırmak için oynanan senaryolar karşısında Ramazan Bayramının manevi ikliminin ortaya koyduğu düşünce ışığında, bir kez daha samimiyetle ve fedakârlıkla kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi korumanın, kollamanın ve yarınlarda da yaşatmanın mücadelesi içinde olmalıyız.

Ramazan Bayramının, milletimiz ve Müslümanlar için ifade ettiği manaya erebilmek ümidiyle; kimsesizleri, yetim ve öksüzleri, yaşlı ve muhtaçları gözeterek ve manevi iklimini hep birlikte sevgi içinde paylaşarak yaşayabilmeyi temenni ediyorum.

Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, dargınlık ve kırgınlıkların ortadan kalkmasına, sevgi ve saygı çerçevesinde dayanışmanın ve yardımlaşmanın kuvvetlenmesine vesile olmasını, bayramın tüm insanlığa bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49