Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, Temayül Yoklaması İçin Oy Kullandı

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler için AK Parti’den Şanlıurfa milletvekilli aday adaylığı için 302 başvuru yapıldı. GAPTEM Konferans salonunda düzenlenen Temayül yoklaması için alana geçerek aday adaları ile sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, ardından temayül yoklamasında görev yapan parti teşkilat üyelerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ardından oyunu kullanan Başkan Nihat Çiftçi gazetecilere bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında Başkan Nihat Çiftçi, "Gerek AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse merkez kadrolarımız ve yerel kadrolar teşkilatının fikrini almakla çok doğru bir strateji ile hareket edildiğini hep birlikte görüyoruz" dedi.

"Şanlıurfa'mızda demokratik bir şekilde aday adaylarımız arasında güzel bir çekişme söz konusu" diyen Başkan Nihat Çiftçi, " Bir birinden çok kıymetli aday adaylarımız müracaatlarını gerçekleştirdiler. Bizler de bugün gelerek reyimizi kullandık. Aslında teşkilatın görüşünü almak bir ön seçim niteliğindedir. Gerek AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse merkez kadrolarımız ve yerel kadrolar teşkilatın fikrini almakla çok doğru bir strateji ile hareket edildiğini hep birlikte görüyoruz. Müthiş bir heyecan var ve bunun akabinde seçim yapılacaktır. Neticede AK Parti Genel kadrolarımız 14 adayımızı Şanlıurfa'mız için belirleyecektir. Bundan sonra hep birlikte şehrimizin birlik ve beraberliğini güzel bir şekilde muhafaza etmektir. Şanlıurfa'mızda AK Parti en güçlü bir şekilde 24 Haziran Genel Seçimlerine ve Cumhurbaşkanlığı seçimine götürebilmektir. Şanlıurfa her zaman AK Parti'yi güzel bir şekilde destekledi. Muhakkak ön değerlendirme, ön seçim olarak değerlendirme oldu. Tüm aday adaylarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49