Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, "Şanlıurfa Turizmde Hak Ettiği Payı Alacak"

Vatandaş, STK ve esnaf buluşmalarına önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu kez Emniyet Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy caddesinde esnafı ziyaret etti. Gezisinde işyerlerine giderek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmaları anlattı.

"ŞANLIURFA TURİZMDE HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK"

Ziyaretlerinde turizme yönelik yapılan uygulamaları aktaran Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'yı seven Büyükşehir kadroları şehrimizin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için elinden geleni yapıyor. Şehir olarak bir bütün halinde hareket etmemiz lazım. Biz, her zaman halkının yanında duran ekip olarak daha nice projemizi Şanlıurfa'mıza kazandıracağız inşallah" dedi.

Esnafın çay ikramlarına da eşlik eden Başkan Çiftçi, ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesince kentin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49