Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy sanlıurfa 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den ‘’Fide Bizden Üretim Sizden’’ Projesi
GAP’ın Başkenti Şanlıurfa’da çiftçilerin tohum, fide ve fidanlarla desteklenmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi seralarında yetiştirilen 2 milyon adet biber, patlıcan ve domates fidesi çiftçilere dağıtılacak.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi mühendis ve çalışanları, kurulan seralarda üretilen domates, biber ve patlıcan fidelerinin bu yıl büyük bir bölümünü çiftçilerin desteklenmesi, kalan kısmının ise belirlenen alanlarda toprakla buluşturularak elde edilecek ürünün ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılması planlanıyor.
Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın başlattığı proje kapsamında 2 milyon sebze fidesi için talepler alınacak. Talepler doğrultusunda üreticilere fide dağıtımı gerçekleştirilecek. Projeden faydalanmak isteyen üreticiler 0534 972 29 85 veya 0530 449 32 25 nolu hatlardan destek alabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49