Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Zabıtasından Sirenler Eşliğinde Şehir Turu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri 1-7 Eylül Zabıta Teşkilatı’nın 196’ıncı kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle kentin simgesi Balıklıgöl’den başlayarak araçlarla sirenler eşliğinde şehir turu attı.

Kent huzurunun daimi koruyucuları olan Zabıta teşkilatının 196’ıncı yıl dönümü ve Zabıta haftasını kutlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Kamunun topluma yansıyan yüzü, kent huzurunun daimi koruyucuları, hemşehrilerimizin her türlü sıkıntısında 7/24 görev başında olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yılı ve Zabıta Haftası kutlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Şanlıurfalıların rahatı, huzuru, sağlığı ve mutluluğu için 7/24 görev başında özveri ile çalışan Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftası, kentte düzenlenen programlarla kutlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49