Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Bucak ailesinin mutlu günü

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Ankara İlinde Bir Hilton Hotelde Ekonomist Çiftçi M.Fatih Bucak Yeğeni Murat Fanta Onar İçin dillere destan düğün yaptı . Ekonomist Çiftçi M.Fatih Bucak düğüne gelen seçkin davetlileri tek tek karşılayarak onlarla sohbet etti.

Melis Aydoğan ve Murat Fanta Onar `un Nikah törenini ise Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen adına bir hanım efendi kıldı. Nikah şahitleri Ekonomist Çiftçi M.Fatih Bucak, İhsan Işıldak,Vahdettin Aydoğan Oldu .Nikah töreninden sonra evlenme cüzdanını alan genç çiftler mutlulukları göz doldurdu.

Çok sayıda ünlü sanatçılar birbirinden güzel şarkı ve türküler eşliğinde muhteşem bir düğün yapıldı. Dolarlar havada uçuştu,doyasıya gelen seçkin davetliler halay çekerek eğlendiler .gelen konuklar adeta birbiri ile yarıştılar dolar atması ile düğün gecesine katılan ünlü sanatçılar ise Hasan yılmaz ,Faik Öztürk, Kemale Amed, Ufuk Özel , Asena , Faruk Tuncel, Sevgi Soylu Tek tek sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkı ve türkü söylediler .

Ekonomist Çiftçi M.Fatih Bucak Muhabirimiz Abdullah Yiğit `e düğün töreninde yaptığı açıklamasında şunları söyledi,"Öncelikle yeğenim Murat`ın düğün törenine katılan tüm seçkin davetlilere tek tek teşekkür ediyorum , beni kırmadan İstanbul, Şanlıurfa, Trabzon, Ankara ilimizde ve diğer illerden gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. bu mutlu gününde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarımızda teşekkür ediyorum . yeğenim Murat `a mutluluklar dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49