Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı harran sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Bize verin 6 TL indirim yapalım
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın kırmızı etin ucuza tüketileceği yönündeki açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumu, ucuz et satışıyla ilgili çalışmalarını tamamladı. Türkiye'nin bütün illerinde, kendi satış noktalarında satmayı taahhüt eden 2 zincir market satış hizmeti verecek. Bu duruma iste tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, Et ve Süt Kurumu’na seslenerek, "Ele vereceğinize bize verin, biz satalım.6 TL indirim yapalım" dedi.
Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'nın kırmızı etin ucuza tüketileceği yönündeki açıklamasının ardından ESK, ucuz et satışıyla ilgili çalışmalarını tamamladı. ESK, KDV dahil kıymayı kilosu 29 TL'den, kuşbaşının ise kilosu 31 TL'den Türkiye 'nin bütün illerinde, kendi satış noktalarında satmayı taahhüt eden 2 zincir markete dana karkas et olarak verecek. Marketler, karkas eti yarımşar kilo halinde paketleyip, kıyma ya da kuşbaşı olarak satabilecek. Satışların önümüzdeki hafta başından itibaren başlamasının öngörüldüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaFakıbabaUcuz Et
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49