Öne Çıkanlar Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Havalı Kornalar İmha Edildi kavga GSS borcu olanlar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi

Bu haber kez okundu.

Bir fidanda Bakan dikti
 Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şanlıurfa’da 7 sulama tesisinin açılışı ve 2 tesisinde temelini attı. Şanlıurfa'ya 75 milyon TL yatırım yapıldı.
Havayoluyla sabah saat 09.45'ta Şanlıurfa GAP Havalimanı'na inen Bakan Veysel Eroğlu, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Vali İzzettin Küçük'le bir süre sohbet eden Bakan Eroğlu'na Vali Küçük tarafından Balıklıgöl tablosu hediye edildi. Bakan Eroğlu da Vali Küçük'e bir plaket takdim etti.
DSİ 15. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen temel ve açılış törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ve çiftçiler katıldı.
Şanlıurfa'ya yeni müjdelerle geldiklerini söyleyen Eroğlu, "Bu sefer gelirken yeni müjdelerle geldik. 476 milyon liralık 16 müjdeyle geldik. DSİ burada hakikaten çok önemli yatırımlara imza atan yüz akımız bir kuruluş. Bunlardan 9 tanesi DSİ'ye ait, 4 tanesi Orman Genel Müdürlüğüne çünkü burada artık bölge müdürlüğü kurduk. 3 tanesi Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğüne ait. Burada yine Şanlıurfa tarihinde ilk defa bölge müdürlüğünü kurduk. Neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün de 2 adet müjdesi var" şeklinde konuştu.
Daha sonra Eroğlu protok ile birlikte 7 sulama tesisinin açılışını gerçekleştirdi, 2 tesisinde temelini attı Açılışı yapılan ve temeli atılan tesislerin bedelinin 75 milyon TL olduğu açıklandı.
Bakan Eroğlu temel atmanın ardından fidan dağıttı, bir fidanda kendisi dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49