Öne Çıkanlar evın cadır canı demırcan Şanlıurfaspor-Fethiyespor

Bu haber kez okundu.

Beyazgül, “Tek Gayemiz, Yaşanabilir Bir Şanlıurfa Bırakmak”
Beraber yürümeye hazırız inşallah
Amaçlarının geleceğimiz dediğimiz çocuklara güzel bir Şanlıurfa bırakmak olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim ziyaretlerimiz sırasında kendileri küçük ama yürekleri çok büyük olan 2 kardeşimizi ağırladık.Bütün gayretimiz yarınlarımız olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Şanlıurfa emanet etmektir.Bu arada analarımız, bacılarımız, kız kardeşlerimiz olan Urfalı hanımlarımız da daima kalpten konuşmuşlardır. Bize tarihimizde onlarca fedakârlık yapan analarımızı bacılarımızı hatırlatıyorlar.Hanımlar konuşursa yürekten konuşur. Onlar dilden çok şey söylemezler. Bu kenti değiştirme yolunda kadınlarımızla beraber yürümeye hazırız inşaallah” dedi.
AK Başkan adayı Av. Beyazgül, gerçekleştirilen kongrede Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Dr. Ahmet Hamdi İnan’ı tebrik edip, görevinde başarılar dilediğini belirterek, günün sonunda AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımız hakkında NTV'ye değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49