Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Beyazgül, “AK Adaylarımıza Birlikte Hareket Ediyoruz”

AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’yı hep birlikte yöneteceklerini ve birbirlerine destek olacaklarını belirterek, AK adaylarla birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Birbirimize her zaman destek olacağız

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayıAv. Zeynel Abidin Beyazgül, İl genelinde AK adayların Seçim Bürolarını ziyaret ederek moral desteği verdiklerini belirterek, “Son 3 günden beri ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde hem teşkilatımızı ziyaret ettik, hemde Seçim Bürolarının açılışını yapıp orada bulunan vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip, dua ve destek istedik. Bu akşam da merkez Haliliye ve Karaköprü ilçelerimizde Belediye Başkan adaylarımızın Seçim Bürolarını ziyaret ederek, birbirimize her zaman destek olacağımızı herkesin de görmesini arzu ettik. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etti.Secim ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Her faaliyetimizi herkese açık yapacağız

“AK Belediyeler olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda ve Seçim Manifestosunda belirttiği gibi; Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diyen AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz.Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için tüm imkânların kullanılmasını sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Şehir planları konusunda, uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49