Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Bayram Öncesi Denetim Olacak Mı!

Kentte Bayramlarda çocukların bakkallardan alarak kullandığı maytap ve çatapat türü maddeler ciddi yaralanmalara ve ölümlere sebebiyet verebiliyor.Ailelere uyarıda bulunan uzmanlar, çocukların bu tür zararlı maddelerden uzak tutulması gerektiğini belirtiyor. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen maytap ve çatapat türü patlayıcılar çocuklara rahatlıkla satılıyor. Çocuk ölümlerine ve organ kayıplarına neden olan çatapatın yenmesi durumunda karaciğer, böbrekler, beyin ve kalpte büyük tahribatlar oluşuyor. Ciddi sakatlıklara yol açan bir silah olduğu değerlendirilen maytap ise körlüğe, elde ve parmaklarda doku kaybına sebebiyet verebiliyor.

Çocukların daha çok bayramlarda maytap türü patlayıcılara ilgi gösterdiğine işaret eden Vatandaşlar, "Roket", "Torpil", "Maytap" gibi son derece tehlikeli patlayıcıların iş yerlerinde denetlenmesini, satışlarının yasaklanmasını istiyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBayramPatlayıcıMaytap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49