Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül urrfa

Bu haber kez okundu.

Bayram alışverişi başladı
 Şanlıurfa’da giyim mağazalarında alışveriş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Bayram öncesi, vatandaşlarda alışveriş heyecanı başladı.

Kurban Bayramının yaklaşması üzerine giyim alışverişi için çarşıya çıkan vatandaşlar, giyim mağazalarında yoğunluk oluştururken, mağaza işletmecileri ise satışlardan pek memnun değil.

Giyim mağazası işleten esnaflar, kalabalığın olduğunu ama satışların olmadığını öne sürerek, çoğu kişinin giyim pazarladığını ancak alışveriş yapmadığını söyledi.

Kent merkezinde başlayan alışveriş yoğunluğu kimi esnafı memnun ederken, kimi esnafı da üzüyor. Bazı mağazaların satışlarının iyi olduğunu söyleyen bir vatandaş, kaliteli giyim satan mağazaların satışlarının iyi olduğunu kaydetti. Bazı esnaflar satışlardan memnun olduklarını ifade ederken, bazı esnaflar ise piyasanın durgun olduğunu söyleyerek, yoğunluğun kuru kalabalıktan ibaret olduğunu ileri sürdü.

Yıldız Meydanında giyim mağazası işleten bir esnaf, işlerinin iyi olduğunu belirterek şu sözleri kaydetti: “Bayrama sayılı günler kala alışverişler arttı, daha önceki zamanlarda piyasa durgundu ama şimdi piyasa hareketlenmeye başladı. Satışların iyi olduğunu söylemek mümkün, elbette ki dükkâna her girenin alışveriş yapması beklenemez ama genel olarak satışlardan memnunuz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49