Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı harran sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz, Gazi Kaya'nın Düğün Törenine Katıldı

Eyyübiye ilçesinde yapılan düğünde Gazi Mehmet Kaya’yı yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Yavuz, Gazi Mehmet Kaya’nın anne ve babasına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eyyübiye’de özel bir düğün salonda Gazi Mehmet Kaya ile Kudret Sağıroğlu, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Gazimiz Mehmet Kaya’nın düğününe katılarak Gazimizin yanlarında olmak istediklerini söyledi. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Yavuz, "Şehitlerimize ve Gazilerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Ama en azından Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine ve Gazilerimize her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız." dedi.

Gazi Mehmet Kaya ise "Dernek Başkanımız Mehmet Yavuz’u her zaman yanımızda gördük. Bu mutlu günümde de beni yalnız bırakmayarak yanımda olan Başkanıma ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum." ifadelereni kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49