Öne Çıkanlar aile Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli Siverekte iki araç çarpıştı urfa

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Ramazan Ayının Manevi Havasını Vatandaşlarla Geçiriyor

Hafta sonu ziyaretleri alışkanlık haline getiren Başkan Ekinci, belediye meclis üyeleri ile birlikte hafta sonu mesaisine taziyeleri ziyaret ederek başladı.

Taziyeleri ziyaret ederek vatandaşların acısını paylaşan Başkan Ekinci, ailelere başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Ekinci, daha sonra Karacadağ Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlara hayırlı Ramazan-i Şerifler dileyen Başkan Salih Ekinci, Esnaflara bol ve bereketli kazançlar dilerken, vatandaşların ise sorun ve taleplerini dinledi.

Akşam ise, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği iftar programına katılan Başkan Ekinci, iftarın ardından Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden aileleri ziyaret ederek, Ramazan-i şeriflerini tebrik etti.

Ev ziyaretlerinin ardından aynı mahallede bulunan esnafları da ziyaret eden Ekinci, esnaflarla hem sohbet etti, hem de sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşların sahur sofralarına da konuk olan Başkan Salih Ekinci;“ Dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu Ramazan-ı Şerif'in manevi iklimini vatandaşlarımızla gönül gönüle yaşamaya devam ediyoruz. Bu mübarek günlerde bizlere kapılarını ve gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Güler yüzlerini ve sıcak sohbetlerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkan Ekinci, hafta sonu ziyaretlerine Şanlıurfa Zemzem Derneğinin Tepret camide yetim çocuklar için düzenlediği iftar programı ile nokta koydu.

Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49