Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’nın Her Tarafı Ayrı Bir Zenginlik’’
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanında düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katıldı.
Festivale Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Festival alanında bulunan stantları Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile birlikte gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yöresel ürünlerden tatmayı da ihmal etmedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, düzenlenen festivalde çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.
Siverek ilçesinin önemli bir tarihe sahip olduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa her tarafı zengin bir şehir, Takoran vadisinde sanki cennetin bir köşesindesin. Buradaki tarih, su ve doğa çok güzel, bu hareketli ilçe çok şeyi hak ediyor. Biz el birliğiyle inşallah el ele tutup burayı hak ettiği yere götüreceğiz’’ dedi.
Şanlıurfa’nın bir kültür ve turizm şehri olduğunu ifade eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ‘’Şanlıurfa’nın her köşesi, her noktası ayrı güzellikleri taşıyor ve ayrı kültürel zenginlikleri içeriyor. Siverek ilçemiz de bu güzelliklere sahip ilçelerimizin başında geliyor’’ diye konuştu.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ise, bu yıl 5’ncisi düzenlenen festivalde yerli ve yabancı STK’ların olduğunu hatırlatarak tüm katılımcılara teşekkür etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49