Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Bel-San personelleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa’da şehir içi ulaşımda konforu sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BEL-SAN A.Ş’ye ait ulaşım araçları, günlük olarak temizlenerek sefere hazırlanıyor.
Her gün binlerce vatandaşın şehir içi ulaşımda kullandıkları araçlar görevli personeller tarafından özverili bir şekilde temizleniyor. BEL-SAN A.Ş, 1157 personel ve 345 araçla günlük yaklaşık 200 bin kişiye konforlu ulaşım hizmeti sunuyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gece geç saatlerde BEL-SAN A.Ş., garajına giderek burada görev yapan personellerle bir araya geldi.
BEL-SAN Genel Müdürlüğü görevlilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, personellerle sohbet etti. Garajda temizlik çalışmalarını takip eden Başkan Beyazgül, personellerle yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49