Öne Çıkanlar Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Havalı Kornalar İmha Edildi kavga Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi rodrıguez

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'dan  Eyyüpoğlu’na ziyaret
Bir yandan kongrelerinde son üç ilçeye giren bir yandan esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürün Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Haliliye ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Eyyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Başkan Aslan, "Misafirperverliğinden dolayı Ak parti Haliliye ilçe Başkan İbrahim Eyyüpoğlu’na ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum"dedi.
Ziyaretin ardından Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan Haliliye Ak Parti ilçe Başkanlığına atanan İbrahim Eyyüpoğlu’na plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49