Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, Toplu Açılış Törenine Katıldı

Karaköprü Güzelşehir bölgesinde bulunan çok amaçlı spor salonunda resmi açılış ve temel atma törenine GTHB Ahmet Fakıbaba, Vali Abdullah Erin, Karaköprü Belediye başkanı Metin Beydilli, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili adayı Gülender Zemzem Açanal,AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve bazı bürokratlar ile bazı vatandaşlar katıldılar.

Düzenlenen törende konuşan Vali Abdullah Erin, "Şanlıurfa'nın son yıllarda önemli yatırımlar aldığını ve bugün açılışı yapılan tesislerle gençlerimize büyük önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum "dedi. Günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarının ardından Çok amaçlı spor salonu, 30 okulun temel atma töreni 10 adet aile sağlık merkezi,ve sekiz adet acil servis istasyonunun açılışı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49