Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, Halfetililere Seslendi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Aksoy ile birlikte Halfeti’yi ziyaret etti. ilk olarak AK Parti Halfeti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bakan Fakıbaba, burada İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar, İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Başkanlığı ziyareti yoğun kalabalık nedeni ile adeta mitinge dönüştü. Bakan Fakıbaba vatandaşlardan destek isterken 24 Haziran seçimlerinin öneminin herkese anlatılmasını da istedi.

Ziyaret sırasında halka hitap eden Bakan Fakıbaba ilgi nedeniyle ilçe halkına teşekkür etti. bakan Fakıbaba açıklamasında:“Çok değerli kardeşlerim esasında bu bir miting falan değil. Benim çok değerli arkadaşlarım üye kardeşlerim hepinizin yoğu n katılımından dolayı içeriye sığma durumumuz olmadığından dolayı sizlere dışarıda hitap etmekten gurur duyuyorum. Vakit inanın Halfeti vakti Türkiye Reisine sahip çıkmalı. Bakın Dünya beşten büyüktür dediği için başına gelmeyen kalamadı. Neler yaşadık 15 yıl içerisinde görmediğimiz kalmadı. Bir meclis bombalanır mı? Meclis Türk jetleri tarafından bombalandı onları gördük. 17-25 Aralık sürecini gördük. Gezi olaylarını gördük” ifadelerini kullandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasının devamında HDP’nin Doğu’da izlediği politikaları eleştirdi. Bakan Fakıbaba açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Güneydoğu’da yaşayan bütün kardeşlerimle gurur duyuyorum. Özellikle Bakan olduktan sonra defalarca Şırnak’a, Muş’a, Hakkari’ye gittim çok değerli kardeşlerimiz vardı, pırıl pırıl insanlar. İnsanlar hep zulüm görmüş,refah nedir bilmiyorlar. ‘Kepenk kapat kepenk aç’. Kardeşim adam evine ekmek getirecek neden alet ediyorsun? Çık aslanlar gibi söyle; ‘Bu yolu yapacağım de, sanayi sitesi yapacağım, Halfeti ile Birecik arası yolu genişleteceğim, söyle. Bu iş hizmetkarlıkla olur bu iş ağalıkla olmaz, bu iş korku ile olmaz.”

Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra mahalle toplantısına katıldı. Mahalle toplantısında kadınlarla bir araya gelen Bakan Fakıbaba, mahalle sakinlerinden gelen talep ve önerileri dinledi. Bakan Fakıbaba Halfeti’nin hak ettiği yere en kısa sürede geleceğini belirtirken taleplerinde yerine getirileceği sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49