Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, Aşevini Ziyaret Etti
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ile birlikte Karaköprü Kaymakamlığını ziyaret etti. Bakan Fakıbaba daha sonra Karaköprüğ İlçe Teşkilatı ile toplantı düzenledi. Toplantıda seçimlerin önemine değinen Bakan Fakıbaba, teşkilat üyelerine teşekkür etti. teşkilat üyelerini ailesi gibi gördüğünü anlatan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, seçim sürecinde iyi çalışılması gerektiğini ifade etti. Bakan Fakıbaba açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı:
“Seçim sürecinde iyi çalışılması gerektiğini kaydeden Bakan Fakıbaba, gece gündüz demeden çalışalım, uyumayalım. Bakın çok önemli çünkü hakikaten Türkiye’nin seçimi bu ümmetin seçimi. Değerli arkadaşlar cumhurbaşkanımız sabahtan akşam a kadar durmadan çalışıyor amacı da sadece ve sadece Türkiye ve ümmet. Allah korusun bu seçimlerde esasında barajlar sıfırlandı dikkat edin. Bakıyorum bazıları çıkmış konuşuyor seçimle ilgili. Diyorlar ki ; biz Tayyip Bey ile başa çıkamayız ancak AK Parti’yi 7 Haziran’da ki durumuna düşürürsek biz Tayyip Bey’in elini ayağını bağlar oraya otururuz.”
Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Kanaat Önderi Dergah Camii Eski imamı Sabri Hoca, Şanlıurfa Aşevi Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Fakıbaba daha sonra Karaköprü Muhtar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı düzenledi. Toplantıda muhtarlardan ve STK’lardan gelen talepleri dinleyen Bakan Fakıbaba Şanlıurfa için plan dahilinde olan projeleri anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49