Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, AK Parti İl,İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayları ile bir araya geldi

Bir otelde düzenlenen toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK adaylar, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının tamamı katıldı.

Toplantıda yapılacak seçim çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Bakan Fakıbaba, Şanlıurfa’da çalmadık kapı sıkılmadık el bırakılmaması gerektiğini aktardı.

Seçim çalışmaları ve Şanlıurfa için yapılması planlanan projeler ile ilgili konuşan Bakan Fakıbaba, seçim sürecinde belirlenen yol haritasını da anlattı. Şanlıurfa’dan güzel bir sonuç alınacağına inandığını aktaran Bakan Fakıbaba, Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Başkanlarımız ile AK Parti’mize gönül veren kardeşlerimizle Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 24 Haziran stratejisini, hazırlıklarını değerlendiriyoruz. Rabbim bizleri muvaffak eylesin.

24 Haziran’da güzel sonuçlar almak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49