Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül urrfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Havalı Kornalar İmha Edildi kavga

Bu haber kez okundu.

Aşırı yağışlar köylerde etkili oldu

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bir kaç gündür devam eden yağışlı havalar beraberinde olumsuzlukları da getiriyor. Şanlıurfa'da özellikle kırsal kesimde köy ve tarım arazileri su altında kaldı. Biriken sular nedeniyle köylerin içi su il doldu. Biriken sular tahliye kanallarıyla birlikte Suriye topraklarına akmaya başladı.

Aşırı yağışlar köylerin yanı sıra tarım arazilerinde de etkili oldu. Türkiye’nin önemli tarım arazilerini barındıran Harran Ovasında aşırı yağışlar nedeniyle araziler adeta göle döndü, arizalardan biriken sular tahliye kanallarıyla Suriye topraklarına akmaya başladı.

Çiftçiler, Ancak son bir aydır aşırı yağışlar arazilerimizi adeta göle çevirdi diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta yağışlar nedeniyle toprak suya doydu. Hatta bu hafta yağan yağmurlar fazla geldi. Artık tahliye kanalları bile fazla suyu çekemiyor. Bu nedenle arazilerimizdeki suları bir türlü dışarı çıkaramıyoruz. Çünkü fazla sular ürünlerimizi çürütebilir.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranKoyArazıYagmur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49