Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy sanlıurfa 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı Aslan, esnafı ziyaret etti

Esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aslan, Haşimiye ve Balıklıgöl civarında esnaf ve vatandaşın talep ve önerilerini de dinledi.

Esnaf ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Aslan, ‘Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ekonomik sorunlardan dolayı ve Pandemiden dolayı esnafımız gerçektende sıkıntılı durumdadır. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinledik. Sorunların çözümü için biz elimizden gelen her imkanı seferber edeceğiz. Şanlıurfa’mızın ve esnafımızın problemlerini ilgililere ileteceğiz. İlimizin sorun ve problemlerinin çözümü için şu ana kadar yapmış olduğum çalışmaları daha da arttırarak devam ettireceğim”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49