Öne Çıkanlar sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfada Otomobil Takla Attı ısraıl 1 Mayısı işçilerle kutladı

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de taşlı sopalı kavga

Kavga Akçakale ilçesine bağlı Ekinyazı kırsal mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki aşirete mensup kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede diğer Aşiret mensuplarının da katılmasıyla büyüyen tartışma; taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Onlarca kişinin karıştığı ve ortalığın savaş alanına döndüğü kavga nedeniyle bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin müdahalesinin ardından Polis ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Güvenlik güçleri, birbirlerine saldıran tarafları güçlükle dağıtmaya çalıştı. Olayda 1 kişi aldığı darbeyle yaralandı. Yaralanan kişi sağlık ekiplerininilk müdahalesinin ardından Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavga anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla an be an görüntülendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49