Öne Çıkanlar Binlerce Kişinin Hesabına 3 Bin TL Yatacak Engelliler Engel Tanımıyor 250 Öğrenci Her gün Kilometrelerce Yol Gitmekten Kurtuldu Daha Temiz Bir Haliliye İçin Geceli Gündüzlü Mesai Türkiyeye Tanıtacağız

Bu haber kez okundu.

Akaryakıta zam geliyor!
Son bir hafta içeresinde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre benzine gelecek zammın tarihi belli oldu. Benzine en az 1 TL zam gelmesi bekleniyor.
Motorine gelen son zammın ardından benzine de zam geliyor. Sektör temsilcilerine göre benzine en az 1 TL zam yapılacak. Zammın yürürlüğe gireceği tarih ise 24 Ocak Çarşamba.
Motorine 20 Ocak'ta gelen 1 lira 15 kuruşluk zammın ardından benzine de zam geliyor.
Otogaza (LPG) 40 kuruş, motorine 1,15 TL'lik zammın ardından; akaryakıt dağıtım firmaları benzin zammı için hazırlık yapıyor.
Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre benzinin litresine asgari 1 TL zam yapılacak. Zamlı tarife 24 Ocak Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49