Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Genel Merkezi Viranşehir ilçe başkanlığına Ali Tekini getirdi. Daha önce feshedilen Viranşehir ilçe yönetimi için yapılacak olan kongre iptal edilerek yerine genel merkez tarafından ilçe başkanlığına Ali Tekin getirildi. Seçimlere kadar ilçe başkanlığını Tekin yürütecek

Genel merkezin almış olduğu karar ile göreve getirilen Ali Tekin eski ilçe başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimine teşekkür etti. “Ak Parti Genel Merkezimizin aldığı karar gereği Ak Parti Viranşehir ilçe başkanlığımıza Yetkilendirmemiz yapılmıştır. Bugüne kadar ilçe başkanlığı görevini yürüten Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Kongremiz yapılmayacaktır. Durmak yok yola devam” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49