Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

9 İlde Dolandırıcı Operasyonu
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 5 gün önce Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Adıyaman, Elazığ, Kırklareli, Sivas ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyon kapsamında aranan 3 şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 39'a yükseldi. 4 aylık teknik ve fiziki takibin ardından gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonda birbirleriyle bağlantılı 5 farklı suç örgütüne darbe vurulduğu bildirildi.
Polisin teknik ve fiziki takibi sonucu, şüphelilerin, terör örgütü FETÖ ve PKK ile irtibatlı oldukları yalanıyla kandırdıkları kişilerin yaklaşık bir milyon lirasının dolandırılmasını önlediği bildirildi. Şüpheliler, birbirlerini de dolandırmış Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, telefon dolandırıcılığından elde ettikleri paranın transferi sırasında birbirlerini de dolandırdıkları belirlendi.Şanlıurfa'daki operasyonlara özel harekat polisleri ile jandarma komando ekiplerinin de destek verdiği kaydedildi.
Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde iki otobüsle Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen 39 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTelefonDolandırıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49