Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı harran sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

24 Yıl Sonra Şehit'in Torunu Oldu

1993 yılında Şırnak'ın Uludere İlçesinde yürütülen operasyonda şehit olan Piyade Er Mahmut Tekke'nin Oğlu Sedat Tekke’nin hamile olan eşi Gülistan Tekke’nin Dedesi Şehit Mahmut Tekke’nin adını verdikleri erkek çocuğu dünyaya geldi. Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde ikamet eden şehit ailesini Hastanede ziyaret eden Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Dedesi Mahmut İsmini Vererek Şehit Ailesine göz aydınlığı diledi.

Şehidin yeni doğan torunu Mahmut Tekke ile yakından ilgilenen Başkan Yavuz, vatanın birlik ve bütünlüğü, ülkenin bekası için canlarını veren tüm şehitler ve gazileri, rahmetle ve minnetle andıklarını dile getirerek, Mahmut bebeğin bahtının açık olması temennisinde bulundu.

Ziyarete Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Aileler Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu Dernek Üyeleri Katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49