Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

2 Yılda 3,5 Milyon Metrekare Sıcak Asfalt Serildi
Karaköprü İlçesinde yeni yerleşim alanında yer alan Ay Yapı Kooperatiflerinin yolunu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Haliliye ilçesinde Ulubağ Mahallesi 16302. Sokakta da asfaltlama çalışması yaptı.
Yeni yerleşim yeri olduğu için yolları önceden çamur toz ve toprak olan bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışması ile kaliteli yollara kavuşmanın sevincini yaşadı.
2 YILDA 3,5 MİLYON METREKARE SICAK ASFALT SERİLDİ
Merkez ilçeler başta olmak üzere 13 ayrı ilçede “Eşit Hizmet Anlayışıyla” hizmet eden Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi öncülüğünde sıcak asfalt hizmetini kentin her yerine taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 2 yılda 3,5 Milyon metrekare sıcak asfalt serimi yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49