Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı harran sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

15 CHP'li Vekil, İYİ Parti'ye Geçiyor

Seçimlerin 24 Haziran'a alınmasının ardından gözlerin çevrildiği muhalefette sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP, İYİ Parti'ye yönelik planını devreye soktu.

CHP'DEN 15 VEKİL İSTİFA EDİP İYİ PARTİ'YE GEÇECEK

CHP'den 15 milletvekili şu sıralarda istifa ederek, seçimlere katılıp katılmayacağı tartışılan İYİ Parti'ye katılıyor. Böylece parlamentoda 5 milletvekili bulunan İYİ Parti'nin vekil sayısı 20'ye çıkarken, partinin TBMM'de grup kurmasının önü açılıyor.

AKŞENER 100 BİN İMZA TOPLAMADAN ADAY OLABİLECEK

Böylece, İYİ Parti'nin 24 Haziran seçimlerine katılmasında engel kalmazken, Genel Başkan Meral Akşener'in de 100 bin imza toplamadan Cumhurbaşkanı adayı olabilmesine de imkan tanınmış olacak.

KARAR CUMARTESİ GÜNÜ ALINDI

Bu kararın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında cumartesi İstanbul'da gerçekleşen görüşmede alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49