Bugün Bülent Arınç Urfa’da idi. Merakla beklediğimiz seçim sonuçları ile birlikte bakanımızın olup olmayacağı, olacaksa kimin olacağı konuları gündemdeki sıcaklığını korurken yaptığı konuşma Urfa adına olumlu bir enerji oldu.
 
Bu anlamda kimin olacağı az çok tahmin edilse de Fakıbaba gibi bir Urfa sevdalısının unutulmaması gerektiğini de söylemeden edemem. Bakan olmasa da onun meclise girecek olması hem meclise getireceği renklilik adına hem de Urfayı daha fazla gündeme getirecek olması sevindirici.
 
Urfam şu an son derece güzel gelişmeleri yaşarken biriktirdiği bazı projeleri ile de 7 Haziran sonrası büyük bir dinamizm ve enerji ile atacağı büyük adımları beklemektedir. Kararsızların da sağduyu ile karar vererek İstikrarın süreceği bir zemin oluşması durumunda büyük bir iş yükü beklemektedir Urfa’yı.
 
Bugün çevik kuvvetten Bağlarbaşı tarafına giden yoldan geçtim hala duble olarak tamamlanmamış. Eski stadın yeri eski sanayinin yeri, Yeşildirek, alım satım… gibi birçok tamamlanmayı bekleyen projeler kapılar tokmaklamakta. Özellikle bu Büyükşehir olduktan sonra Eyyübiye ve Haliliye belediye hizmet binalarının bu kadar gecikmesi üzücü bir durum Urfa’mız için.
 
Birde Askeriyenin boşaltacağı altın değerindeki yerin büyük oranda halkın yararına arz edilecek olması ve bunun tamamlanması adına, birikmiş ve düşünülmemiş birçok projelerimiz adına Urfa’m bakansız olamaz.
 
Bu anlamda Urfa’mızın güzel ve sağlıklı bir seçim ortamında aşırılık ve taşkınlıklar yaşanmadan demokratik bir seçim geçinmesini diliyorum. Ve şimdiden sonuçların tüm Urfa’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum.
 
Saygılarımla.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49