Uzun zamandır maddi sıkıntılar yaşayan Şanlıurfaspor’un 2.devre Transfer ettiği oyuncuların kadrosuna dahil edip lisans işlemlerini son gün olsa bitirmesi taraftarlar arasında sevinçle karşılandı. Yönetim kurulu da bu zor süreçte çok fazla yıprandı ve yoruldu, bu süreçte Şanlıurfaspor’a desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba , millet vekilleri ,vali ,büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür ediyor.
Şanlıurfaspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesi için büyük bir engeli aşmış oldu, bundan sonra artık şampiyonluk yolunda engel kalmadı bu hafta sonu Altay maçına odaklanacağız tek hedef galibiyet, şampiyonluk yolunda 15 tane final maçımız kaldı bundan sonraki haftalar da takımın yanında olup desteğimizi devam ettirmemiz gerekiyor.
Şanlıurfa da sarı yeşilli takım şampiyonluğa oynuyor ama, şampiyonluk anlamında şehirde bir hava yok herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. bireysel olarak neler yapılabilir Altay maçı bileti 5 TL 1 bilet yerine 2 bilet alıp takımına kartı sağlayabilirsiniz tüm taraftarlardan isteğim bu şekilde lütfen bu konuda duyarlı olalım.
Taraftara büyük görev düşüyor bu hafta sonu kendi sahamızda oynanacak olan maça takımı yalnız bırakmayalım Şanlıurfa ilçelerinden de maça gelecek olan kişilerin orada organize olup kaymakam ve Belediye Başkanına müracaat etsinler iyi bir organizasyonla ilçelerden taraftar maça getirebilirler.
Biletler Perşembe günü 11.00 de Stadyum gişelerinde satışa çıkacak yönetim kurulu olarak özverili bir şekilde çalışıyorlar, taraftarında maça yoğun bir şekilde geleceği düşünülürse erken bilet alınırsa çok iyi olur hem yoğunluk olmaz hem de daha hızlı bir şekilde taraftar tribünlerde yerini alır.
Bende Şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum, bu hafta ki Altay maçında başarılar diliyorum ve galibiyet bekliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49