Şanlıurfaspor da maddi problem devam ediyor şu ana kadar somut bir adım atılmış değil , verilen sözlerin var ama biran önce faaliyete geçmesi gerekiyor bayram öncesi yani bu hafta içerisinde futbolcu peşinatlar, bonservis ve transfer tahtasının açılması için gerekli ödemelerin yapılması gerekiyor.

Şanlıurfapspor da kamp çalışmaları Bolu da günden çift idmanla devam ediyor zaman zaman hazırlık maçları ile takımın eksiklikleri gideriliyor. Taraftar maddi sıkıntıların çözülememesinden dolayı çok endişeli , Şanlıurfaspor bu zor süreç atlatılmaz ise ligin ilk maçına alt yapı takımı ile çıkacak gibi görünüyor. Ama kendi düşüncem Şanlıurfa’da ki mülkü amirlerimiz takımı yalnız bırakmayacaktır ve gereken parayı bu hafta içerisinde vereceklerdir.

Şanlıurfapor Şanlıurfa’nın marka değeri bu takıma destek olunması gerekiyor , güneydoğu da neredeyse hiç takım kalmamış Şanlıurfa Gap’ın ve güneydoğunun başkenti bizim bu sezon bir üst lige çıkıp yeniden canlanmamız gerekiyor. Şanlıurfa futbol şehri 15 günde bir maçlar oynanıyor ve taraftar bu maçlara ilgi gösteriyor, bunu bir sosyal etkinlik olarak düşünelim bu etkinlikte olmaz ise belki gençler kahve köşelerinde veya başka kötü alışkanlıklara sürüklenecekler bu yüzden futbol ve Şanlıurfaspor önemlidir.

2.Lig 2 eylülde başlıyor Şanlıurfaspor bayram öncesi 2.kamp dönemini bitirip 2 gün futbolculara izin verdikten sonra Şanlıurfa da toplanacaklar ve sezonun ilk maçı olan Fethiyespor maçına Şanlıurfa da hazırlanacaklar , yönetim kurulu sezon açılışı yapmayı da planlıyor takım bulma konusun hiç bir takımla görüşmeye gerek yok şehrin 3. Ligde ki takımı Karaköprü Belediyespor var bu takımla sezon açılışı yapılabilir taraftar sezon öncesi Şanlıurfa şehrinin 2 takımını da izlemiş olur.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ...........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49