Geçen gün atv deki “diğer yarım” adlı dizide ikiz kızlardan başörtülü olanın arkasındaki reklam levhasında yazan gizli cinsellik kelimesi bu konuyu tekrar gündeme yerleştirdi.
 
Konuyu tekrar irdelediğimde fark ettim ki görünmeyen bakteriler gibi her yanımız ve anımız bu bilinçaltı mimarlığı çalışmalarına teslim. Birçok dizimiz, şarkılarımız, reklamlarımız ve çizgi filimler vıcık vıcık subliminal mesajlarla dolu.
 
Hayatımız etki alanlarının gizli dokunuşları ile yapboz benzeri bir yapıya dönüşmeye doğru giderken düzgün kalabilmeyi başarmak ciddi bir fark ediş çalışması gerekliliğini ortaya koymuştur.
 
Subliminal (bilinçaltı) mesaj; Bir objeye gömülmüş, ilk başta fark edilmeyen ama dikkatlice bakıldığında çözülen cinsellik, şiddet, marka veya bir örgütü temsil eden tüm işaretlerdir. Özellikle mason örgütlerce kullanılan bu yöntem 25. kare gibi çeşitli tekniklerle bilinçaltına uzanıp subliminal mesajlarla insan beynine etki edilerek, insan davranışlarının ve algıların yönlendirilmesi sağlanıyor. ‘Sub’ zaten kelime anlamı itibariyle alttan akan, gizli manasına geliyor. Subliminal mesajlar görüntü, ses, elektrik, koku, dokunma gibi birçok yolla bilinçaltına gönderilebiliyor. Açık telkinlerde kişi mücadele edebilir ama bu gizli olduğu vakit bilgi sonsuz bir alana akıyor. Bilinçlerimizi anlamlandıran bilinçaltıdır. Bu yüzden bu satıhta işlenen dokularımızı kontrol emekten vazgeçersek işgal edilmişiz demektir.
 
 Kitleleri kontrol etmenin en etkili yollarından biri o toplumun medyasına saldırmaktır. Eğer medyaya sahip iseniz kitlelere istediğiniz şeyleri izlettirebilirsiniz. Zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek yeni dünya düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden yapının mimarları kimlerdir ne zaman bu işe başlamışlardır tam olarak bulunamamışta olsalar etkileri varlıklarını ispatlamaktadır.
 
        Subliminal mesaj kolay kolay fark edilemez. Özellikle cinsellik ve üçgen içindeki göz gibi masonik semboller arka planlarda gizlice pusuya yatmıştır. Görmek için videoyu en yavaş şekilde yürütüldüğünde belki ortaya çıkacaktır. Şuan piyasada en çok subliminal mesajın çizgi filmlerde verilmesi de tesadüf değildir. Haberler ve özellikle şarkı sözleri bu projeyi en iyi sürdürme tekniklerindendir.
       
 
Yakın zamanda bir medya kuruluşunda Cumhurbaşkanı adaylarının resimlerinin paylaşımı sırasında sadece başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çok kötü ve çirkinleştirilmiş bir şekilde sunulması bu konuya iyi bir örnek teşkil etmektedir.
 
Öyle ya isimlerimize bir baksanıza Zühtü, Şaban, Hüsnü, Recep, Bilal, Şakir, Şuayp vs. birçok değerli isim Kemal Sunal vb. lerin komedi tiplemelerinde küçük düşürülmüş ve toplumdan dışlandırılmıştır. Buda konumuza bir örnek sayılamaz mı?
 
 
Bu etkilere maruz kalıp kalmadığımızın tespiti ise; yaşam sevinci ve dinamizmimizle doğru orantılıdır. Ve kurtuluş reçetesi de inançlardadır. Küçükken annemin bize çok ısrarlı bir telkini vardı yavrum her zaman Bismillah deyin. Çünkü Allah (cc)  ile başlama bilinci diğerlerine “La” demeyi gerektiği bilinciyle beraber yürür. Ayetel kürsi, felak, nas ve Kuranı Kerimi okuyup anlama çabalarımızla bilinçaltımızın etki alanlarına daha doğru yön verebiliriz.
 
Saygılarımla. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49