Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Urfa’da kupayı Halkbank kaldırdı
Halk Bank ise şu kadro ile sahaya çıktı.Mehmet Ramazanoglu,Furkan Aydın,Petric Nemanja,Hasan Yeşilbudak,Abdullah Çam,Lucas Loh,Barutay subaşı,Hakkı Çapkınoglu,Emre Batur,Samet Faik Güneş,Alperay Demirciler,Raydel Hıerrezuelo,Hernandez F.
Maliye Piyango ise şu daro ile çıktı.Eksi Aslan,yüksel Sercan Bıdak,Sıltalla Anıttı,Deniz Ivgen,Gjorgı Gjorgiev,Fatih Uslu,İbrahim Halil Yücel,Venno Oliver,Kemal Kayhan,Murat Karakaya,Furkan Ömer Dur,Murat Tokgöz,Mıhajlo Stankovic,Ugur güneş kadro ile çıktı.
İlk set 25,24 maliye piyango alarak final maçında 1 -0 öne geçti.İkinci set ise Halkbankın üstünlüğü ile 25,22 tamamlayarak 1-1 eşitlik oldu.üçüncü set ise Halkbank 25,16 tamalayarak 2-1 öne geçti.Dörtüncü sette 25,21 Maliye piyango alarak durumu 2-2 beraber saglandı.beşinci set ise 15,14 öne geçerek şampiyon halkbank oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49