Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı trafık kazası sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 3-0 Kırklarelispor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider Gümüşhanespor’un 3 puan gerisinde bulunan Şanlıurfaspor, Kırklarelispor maçını kazanmak istiyor. En son oynadığı 5 maçtan 3 tanesinde yenilgi ile dönen Şanlıurfaspor oynamış olduğu diğer 2 maçı kazandı.

STAT: 11 Nisan

HAKEMLER: Adem Sarıtaş, Tamer Okuldaş, Serdar İla, Veli Ersin Bıçak

ŞANLIURFASPOR: 46. Ömer Kahveci, 3. Şaban Özel, 8. Oğuzhan Türk, 10. Hüseyin Kala, 13. Mehmet Taşcı, 21. Mehmet Albayrak, 22. Nuri Terliksiz, 25. Feridun Kıroğlu, 63. Fevzi, Özkan, 72. Muhammed Gönülaçar, 77. İzzet Yıldırım

Yedekler

1. İbrahim Demir, 5. Fahri Tatan, 9. Artun Akçakın, 23. Sercan Kaya, 42. İsmail Güven, 91. Yasin Ozan, 95. Bahadır Öztürk

SBS İNŞAAT KIRKLARELİSPOR : 74. Alişan Şeker, 2. Davut Babur, 4. Saffet Gurur Yazar, 3. Koray Şanlı, 25. Osman Torun, 5. Soner Birinci, 96. Caner Koca, 10. Hakkı İsmet Şimşek, 7. Enis Çeliksu, 27. Oğuzhan, Erdoğan, 17. Mehmet Menderes Önkuzu

Yedekler

39. Meriç Bayram, 34. Salim Kaya, 9. Ahmet Baykal, 24. Yusuf Akyel, 77. Cihan Yeşilırmak, 44. Göktuğ Uzunoğlu, 16. Ersoy Dinçer

İLK YARI

Dk. 8 Bu dakikalarda Şanlıurfaspor rakibi karşısında daha azimli ve daha istekli gözüküyor. Oyunu istediği gibi yönlendiriyor.

Dk. 17 Şanlıurfaspor ile SBS İnşaat Kırklareli maçında 0-0 beraberlik devam ediyor..

Dk. 20 Şanlıurfaspor Hüseyin Kala ile kullandığı köşe vuruşnunda top kalecide kaldı..

Dk. 25 Konuk takım SBS İnşaat Kırklarelispor defansı iyi savunma yapıyor. Şanlıurfaspor savunması geçmekte güçlük çekiyor.

Dk. 30 Konuk takım SBS İnşaat Kırklareli orta sahadan kullandığı serbest vuruş sonunda Şanlıurfaspor efans futbolcuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

Dk. 38. Şanlıurfaspor ceza sahasında etkili olmaya başladı. Feridun ile yakaladığı gol fırsatından yararlanamadı.

Dk. 40 Şanlıurfaspor gol için baskı kurmaya başladı. Ceza sahasının dışında topa çok sert vuran Hüseyin top kalecide kaldı..

Dk. 45 Şanlıurfaspor Hüseyin Kala'nın attığı golle 1-0 öne geçti..

İlk yarı sonucu Şanlıurfaspor: 1 Kırklareli: 0

İKİNCİ YARI

Dk. 52 Şanlıurfaspor SBS Kırklareli karşısında Mehmet Albayrak'ın attığı golle durumu 2-0 yaptı..

Dk. 62 Ev sahibi takım Şanlıurfaspor attığı 2. golden sonra maça rahat bir nefes aldı. SBS İnşaat Kırklareli önünde oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı..

Dk. 71 Konuk takım SBS İnşaat Kırklarelispor'un geliştirdiği atakta topla buluşan Oğuzhan'ın vuruşu topkalecide kaldı.

Dk. 73 SBS İnşaat Kırklarelispor etkili olmaya başladı. Ceza sahasının içinde topla buluşan Mehmet'ın şutu direkten döndü..

Dk. 80 Şanlıurfaspor'u 2-0 önde olmasının vermiş olduğu rahatlıkla mücadele ederken, konuk takım SBS İnşaat Kırklareli bir türlü defans oyuncularını geçemedi.

Dk. 90 Şanlıurfaspor bu dakikalarda etkili olmaya başladı. Ceza sahasının içinde topa çok sert vuran Sercan Kaya top ağlarla buluşarak durum 3-0 oldu.
Maç sona erdi.
Şanlıurfaspor: 3 SBS İnşaat Kırklarelispor: 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49