Şanlıurfaspor’da Düzce Topuk Yaylasında 12 Ağustos da 2.Kamp çalışmalarına Başlayacak Olan Sarı Yeşilli Ekip Günde Çift İdmanla Sezona Hazırlanmaya Devam Ediyor.Teknik Direktör Cihat Arslan Takımın Sezon Öncesi Son Kamp Çalışmasına Burada Tamamlayacak,Takım’dan Son Derece Memnun Olan Cihat Arslan Sezona Sıkıntısız Başlamak İstediklerini İfade Etti.
Bu Hafta Sonu Takımı Daha İyi Görebilmek ve Eksiklileri Giderme Adına Ankara’da Düzenlenecek Dörtlü Turnuvaya katılacak Dörtlü Turnuva’da Galarasaray,Şekerspor,Malatyaspor Takımları ile 16-17 Ağustos Tarihlerinde Oynanacak Mücadelede Takımın Son Durumunu Görmek Bizler için İyi Olacaktır.
Şanlıurfaspor’un Taraftarının Bizlerden Beklentilerini Biliyoruz,Bizlerde Kaliteli Bir Ekip Oluşturduk Herkez Teknik Ekibe ,Takıma ve Yönetime Güvensin İnşallah Bu Sene Layık Olan Yerde Olacaklarını İfade Etti.
Yönetim Kurulu Bu Sene Pasoliğ Kartlarının Olduğunu ve Kombine Kartların Bu Kartlara Yüklenmesi Sebebiyle Taraftarların Biran Önce Müracatlarının Tamamlanmasını İstiyor Daha Sonradan Zorluk Yaşamamalarını Bizim Temennimiz Yönetim Olarak Pasolig Kartlarından Şuana Kadar İstenilen Yoğunluğun Olmadığını Görüyoruz.Buda Bizleri Bir Hayri Üzmektedir. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49