Şanlıurfa spor kendi saha ve seyircisi önünde Niğde Belediyespor'u 4-1 lik farklı tarife uygulayarak bu sezonun en farklı skoru almış oldu, 2.devreye galibiyetle başlamak güzeldi, taraftar belkide bu sezon yeni 11 Nisan stadyumunda rahat bir maç izledi, maç öncesi transfer tahtasının kapalı olması ve yeni transferlerin takımdaki yerlerini alamamış olması nedeni ile taraftarların bu maçı nasıl kazanacağız sorusunu düşünmeye başladılar.Ama spor yorumcuları olarak bizler bu sezonun ilk yarısında 30 puanı alan bu oyunculardı ve puan kaybı yaşamayacağımıza inanıyorduk ve dediğimiz oldu.

Taraftar takıma olan desteğini bu hafta Niğde maçında da devam ettirdi mükemmel bir taraftar vardı maça gelen tüm taraftarları kutluyoruz. Bundan sonraki haftalar da Şanlıurfa spor desteklerini devam ettirsinler sezon sonu takım şampiyonlukla taçladiracaktır.

Teknik direktör Ali Tandoğan devre arası kamp çalışmasını çok iyi geçirmiş takım dinamik bir şekilde maça başladı ve Sezon başından bu yana bu kadar tempolu bir Şanlıurfa spor görmemiştik umarım 2 yarı tüm maçlarda tempolu bir şekilde devam ederiz.

Yönetim kurulu bu hafta sonuna kadar transfer tahtasının açılması için sayın Bakanımız, Valimiz, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ile görüşmeler yapılıp biran önce maddi sıkıntının çözülmesi gerekiyor ve gerekli paranın TFF ye yatırılması gerekiyor.

Önümüzdeki hafta sonu Aydın Nazilli deplasmanına gideceğiz artık şampiyonluk yolunda her maç çok önemli bu bilinçle maçlara çıkmamız lazım puan kaybına tahammülümüz yok, 2 devre özellikle düşme potasında ki takımlarla oynayacağınız maçlar daha da önem kazandı.

Sezon sonu şampiyon olup tekrardan TFF 1.lige yukselmemiz lazım, bu sezon çıkamaz isek emin olun taraftar ve yönetim de kendine olan güvenini yitirecektir ve bir daha çıkamayız.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere.......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49