Şanlıurfaspor’un bu güne kadar hep savundum, iyi olacak diye arkasında durdum bekledim ama beklide kendimi teselli etmiş oldum. Sezon başında kurulan kadronun açık ara Şampiyon olacak bir kadro kurulmuştu bizlere bu şekilde aktarıldı ama bu futbol ile açık ara bir alt lige doğru gidiyoruz ligde alınan kötü sonuçlardan sonra ligin düşme hattında olan bir ekibiz, hani bir ata sözü var “unumu eledim eleğimi astım” diye Şanlıurfaspor da aynı bu şekilde mücadele ediyor.
Tugay hoca değil takımın başına Mourinho bile gelse bu takımdan bir şey olmaz Çarşamba günü oynanan Bandırmaspor maçın da bu kadar kötü bir Şanlıurfaspor’u bu seneye kadar görmemiştim yazık .Olan Şanlıurfa’ya ve şanlı taraftara oluyor, ikinci yarı yapılacak transferler  ile PTT 1 ligde kalalım bize yeter çünkü bu takıma hiç güvenim kalmadı,her geçen gün spor severleri futboldan uzaklaştırıyorlar.Ziraat Türkiye kupası da galip gelme maddi anlam da takıma katkı sağlar dedik ama takım olarak bizi tüm Türkiye’ye rezil ettiler.
Yönetim kurulu bundan sonra çok iyi düşünmeli ve ona göre karar vermesi lazım gitmek isteyen hangi futbolcu varsa hemen takımdan ilişkisi kesilmesi lazım , grupta para alamayan takımların futbolcuları bile bu kadar ruhsuz top oynamıyor.Bu mağlubiyetten sonra radikal kararların alınması şart , yoksa kötü günler bizleri bekliyor.
PTT 1 ligin son haftası olan Adanademirspor deplasmanın dan sonra yönetim kurulu köklü ve radikal kararlar alması lazım. Girecek oyuncu ve kadro dışa kalacak toplam oyuncular ile hemen sözleşmeler fesih edilmesi gerekiyor. Bu güne kadar verilen Primlerinde Ceza olarak bu futbolculardan kesilip geri alınması lazım diye düşünüyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49