Milenyumun 15’nci yılını bu akşam saatler 24.00’ü gösterdiğinde geride bırakacak ve yeni bir yıla yani 2016 yılına tüm Dünya insanları olarak ‘Merhaba’ demiş olacağız.
Evet, artısı ve eksisi ile 2015 yılını uğurlamaya artık saatler kaldı.
2015 yılına ‘Güle güle’ derken, 2016 yılına ise ‘Hoş geldin’ diyorum.
2016 yılının öncelikle hepimize mutluluk ve umutlar getirmesini diliyorum. Temennim 2016 yılında tüm dünya insanlarının en başta sağlık olmak üzere huzur, sevinçler ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.
Yeni bir yıl yeni bir umut demektir şüphesiz.
Koskoca bir yıl geride kaldı.
Bu geride kalan yılın genel bir muhasebesini mutlaka yapmalıyız. Artıda mıyız? Yoksa ekside miyiz?
İşte bunun en ince hesaplarını yaparak elde edeceğimiz ve çıkartacağımız derslerle bu gece saatler 24.00’ü gösterdiğine karşılayacağımız 2016 yılının hesaplarını ona göre ayarlamalıyız.
Kendi adıma 2015 yılının genel bir değerlendirmesini yapacak olur isem, şükürler olsun ki, 2015 yılında büyük üzüntüler yaşamadım. Allah şükürler olsun en başta sağlığım olmak üzere huzurum ve mutluluğum da yerinde. Sevdiklerim yanımda oldular. Tabi ki 2015 yılı içerisinde insan olarak bir takım istemediğimiz olaylara, vakalara, durumlara şahitlik ettik. Ama ne yalan söyleyeyim genel olarak 2015 yılı güzeldi.
Yarın 2016’ya girmiş olarak nasip olur ise güne merhaba demiş olacağız.
Tabi ki bir yaş daha yaşlanmak ve ölüme bir adım daha yaklaşmak gerçeği ile birlikte yeni yıldan da umutlu ve mutlu olacağıma inanan birisi olarak Rabbimden dileğim, başta İslam ülkeleri be Ülkemiz olmak üzere her yere huzurun, mutluluk ve barışın etkin olmasıdır. Kardeşliklerimiz umarım daha da pekişir. Ve bir başka temennim ise 2016’da tüm sevdikleriniz ile birlikte olmanızdır.
Sonuç itibari ile 2016 yılının başta ülkemiz olmak üzere Şanlıurfa’mıza huzur, refah, mutluluk getirmesi temennisi ile her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyorum.
Hepinize MUTLU YILLAR diliyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49