Şanlıurfaspor kendi sahasında İzmir ekibi Altınordu’yu yenerek son iki haftaya daha umutlu girdi, bu sezon hedef PTT 1.ligde kalmak Şampiyon olmak kadar önemli yapılan yanlışlara rağmen bu ligde kalmak başarı olarak görüyorum, bu sezon yönetim kurulunun yapmış olduğu yanlışlıkları bir sonraki sene tekrarlamaz diye düşünüyorum.
Sezonun bitmesine son 5 hafta bu takımı kabul eden Erhan Altın hocayı da kutlamak lazım çok zor durumda kimse bu görevi almazdı Erhan Altın hoca bu göreve talip oldu ve 3 maçtır başarılı bir şekilde takımın başında ve takımı inşallah bu sene ligde tutacaktır. Altınordu takımının alt yapıya ne derece önem verdiğini bu hafta gördük gençlerden ve 2-3 tercübeli oyuncu ile harmanlanmış bir ekip olarak bu ligde ilerisi için neler yapabileceklerini gösterdiler ve PTT 1 ligde yabancısı olmayan bir ekip ben kendi adıma gençlere önem yerdiklerini için Altınordu teknik direktörünü ve yönetimini kutluyorum.
Önümüzdeki hafta sonu Elazığspor ile zorlu bir maça daha çıkacağız önemli olan bu  maçta en az 1 puan almak takım olarak biz iyi durumdayız fakat Elazığspor takımının cezalı 4-5 oyuncusu var bu da Şanlıurfaspor için çok avantajlı bir durumu ortaya koyuyor.Umarım bu avantajı Şanlıurfaspor iyi değerlendirir.
Düşme hattındaki 3 takımdan puan olarak en iyi durumda olan Şanlıurfaspor takımı var önümüzdeki hafta 1461 Trabzonspor ile Denizlispor arasında oynanacak maç Şanlıurfaspor’u ilgilendiriyor çıkacak sonuç ligde düşecek takımı belirleyecek diye düşünüyorum.
Ligde kaldıktan sonra yönetim kurulu önümüzdeki sezon için iyi bir planlama yapması lazım hazır da olan oyunculardan en az 12 ile 14 arası futbolcular ile anlaşma sağlanması lazım iskelet kadro korunması çok önemli geçmiş yıllarda yapılan en büyük hatalardan birisi bu 20 futbolcu gidiyor ve 20 futbolcu alınıyor bakalım yönetim kurulu bu hataya bir daha düşmez.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49