Terörün dini, imanı, rengi, mezhebi, dili, ırkı olmadığını defalarca anlatıp durduk.
Sonuç bir kez daha ortada.
7 Haziran 2015 seçimlerinden bir gün öncesinde Diyarbakır”da başlayıp, sonrasında Şanlıurfa”nın Suruç ilçesi ile Başkent Ankara ve İstanbul”da devam eden ve yenilenen 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel seçimleri sonrasında da çeşitli illerde, çeşitli şekillerde devam eden “kahpelikler” ne yazık ki durmak bilmiyor.
Önceki gün Diyarbakır Batman karayolunda, önceki akşam Van ve ne yazık ki dün de Elazığ ve Bitlis illerinde bir kez daha kahpe yüzünü ortaya koyan terör örgütü düzenledikleri bombalı saldırılarla onlarca vatandaşımızı şehit, yine yüzlerce vatandaşımızın ise yaralanmalarına neden oldular.
Şehitlerimizin hepsine Allah”tan rahmet temenni ediyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.
Türkiye”nin büyümesini, gelişmesini, mutlu olmasını, birlik olmasını ve daha da güçlenerek kalkınmasını istemeyenler ne yazık ki bu tür kahpeliklerine devam edeceklerdir.
Bu tür olaylar bir ilk olmadığı gibi sonda olmayacaktır.
Ama eli kanlı, kahpe terör örgütleri ile bunlara destek veren hainler şunu unutuyorlar.
Bu tür saldırılarla TÜRKİYE daha da büyümekte, kenetlenmekte ve daha da güçlenmekte.
Dün CHP lideri Kılıçdaroğlu”nun “Terörün bitirilmesi için ne yapılacaksa yapılsın. Bu konuda her türlü desteğe hazırız” mesajı bence çok yerinde bir çıkış oldu.
Evet, Türkiye daha fazla bu terör illeti ile birlikte yaşamamalı.
Bu ülkede yaşayan yabancılar, belki cüzdanları kabarık bazıları soluğu Avrupa”nın çeşitli ülkelerinde ya da kendilerini daha güvende hissedebilecekleri yerlere gidebilmekteler.
Ama her şeye rağmen, her türlü olumsuzluklara rağmen eli kanlı terör örgütleri ile onun yandaşları iyi bilsinler ki bu topraklarda büyüyen ve bu ülkede yaşayan bizim TÜRKİYE”den başka gidecek bir yerimiz yok, ve olmayacakta.
Ülke olarak hepimize bir kez daha “geçmiş olsun” dileklerim ile… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49