Hafta sonu Mali Müşavirler ve Muhasebeciler odasının başkanlık seçimi vardı.
 
Büyük bir erdemlilik içinde gerçekleşen seçimde ipi bir kez daha mevcut Baykan İbrahim Halil Akman göğüsledi.
 
Öncelikle “güven” tazeleyen Başkan İbrahim Halil Akman”a “hayırlı olsun” dileklerimi iletiyor ve başarısından dolayı kutluyorum.
 
421 üyenin bulunduğu Şanlıurfa Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasında bir başka tebrik ise seçimde ikinci bir liste çıkartan Mahmut Tokğöz”e.. Tokgöz”ün ayrı bir liste çıkartması genel kurulu renk katmak ile birlikte ayrı bir heyecan da katmış oldu.
 
Ve genel kuruda en önemli teşekkürüm ise Mali müşavir ve muhasebecilere tabi ki.
 
İşleri “hesap yapmak” olan Mali müşavir ve Muhasebeciler tabir yerinde ise karşılarına çıkan iki listeyi ince elekten geçirdikten sonra derinden muhasebesini yaparak oylarını kullandılar. Mali müşavirler ve muhasebecilerin büyük çoğunlukla tercihleri bir kez daha “istikrardan” yana oldu ve mevcut Başkan İbrahim Halil Akman için oy kullandılar.
 
Evet, artık bir seçim geride kaldı.
 
Güven tazeleyen ve üyelerden bir dönem için tekrardan destek alan Başkan İbrahim Halil Akman ve yeni yönetimi bugün ya da yarın mazbatalarını alıp “Bismillah” diyerek görevlerine başlayacaklar.
 
Düne kadar seçim ile ilgili yaşananlar artık geride kaldı. Şimdi Başkan daha ağır bir sorumluluk ile geleceğe bakmalı ve üyelerinin yaşadıkları mesleki sıkıntıları başta çözüme kavuşturmak adına yarınlar adına önemli sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra mesleği önemli projelere de el uzatmalı ve hayata geçirmelidir.
 
Büyük bir erdemlilik içerisinde gerçekleşen genel kurul sonrasında Baykan Akman”ın tüm üyelere ayrım yapmaksızın teşekkür etmesi ve üyelerin de Başkan Akman”ı kucaklamaları kongrenin erdemliliğine güzellik katan hareketler olarak akıllarda yerini aldı.
 
Başkan Akman ile yeni yönetimi tebrik ediyorum.
 
Başarılarınızın devamı dileği ile.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49