Hikâye bu ya;
Adamın birisi doktora gitmiş. Adam doktora;
‘Hocam parmağımı başıma dayıyorum başım ağrıyor. Parmağımı bu kez kalbime dayıyorum bu kez de kalbim ağrıyor. Parmağımı mideme dayadığımda bu kez de midem ağrıyor benim neyim var?’
Hastasını dikkatle dinleyen doktor hastasına dönerek;
‘senin ne başında, ne kalbin de, ne de mideden sorun var. Senin asıl sorun elindeki parmağında. Sanırım senin parmağın kırık. Sen parmağını tedavi ettir. Sorun geçer!’ demiş.
Evet, bugün ülke olarak tabir yerinde ise hem başımız, hem kalbimiz, hem midemiz, hem ayaklarımız ağrıyor. Kısacası her yerimiz sancılar içerisinde.
Allayıp, pullamanın hiç âlemi yok. Güneş balçıkla sıvanmaz misali bugün Türkiye’nin her bir yanı ağrı, sızı içerisinde ne yazık ki.
İşte sınır komşularımız ile sorunlar ortada.
Rusya krizi halen aşılabilinmiş değil.
Diyarbakır başta olmak üzere doğu bölgesindeki birçok il ve onlarca ilçelerdeki durumlarda ortada.
Ne olacak halimiz?
Nereye gidiyoruz?
Bilen birisi varsa bir adım öne buyursun lütfen.
AKP tek başına iktidar. Her şey istediği gibi olabilmekte. Ama ne yazık ki iç dinamizmde özellikle istihdam ve üretimde sıkıntılar devam ediyor. Bakmayın siz sanayicilerin, STK’ların, muhtarların, oda başkanlarının sessiz kalışlarına. Herkes derinden bir OFFFFFFF! Çekmek istiyor ama nedense yapamıyorlar!
Dolar, EURO ve altın başını almış gidiyor.
Esnaf siftahsız kepenk kapatır duruma geldi.
Doğu’da sokağa çıkma yasağı nedeni ile günlerce iş yerinin açamayan esnaf var.
Öğretmen sınıflarından uzaklaştırıldı.
Öğrenciler, vatandaşlar, emekliler, memurlar, çiftçiler, besiciler sıkıntılar içerisinde.
Temennim, Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ülkemizin içinde bulunduğu bu durumu kısa sürede sağlıklı olarak analiz etmesi ve insanları umutlandıracak, piyasalara heyecan getirecek, yurtta sulh, cihanda sulh ilkesini yeniden hepimize yaşatabilmesidir.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, icranın başı olarak bunu gerçekleştirmek durumunda. Davulu tokmağı eline alarak çalmaya başlamalı. Aksi takdirde bugün sadece elimizin kırık olduğunu düşündüğümüz bedenimizdeki sorun yarın daha da artarak karşımıza çıkacaktır ki, Allah muhafaza bu defa tedaviye de imkân kalmamış olur.
 
Yeniden buluşmak dileği ile.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49