Öne Çıkanlar valı bakan Haliliyede Ramazan Denetimi haliliye Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

DOLANDIRICILAR YAKALANDI
Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından nakliyat dolandırıcılarına yönelik yapılan çalışmada 2 kişi gözaltına alındı.
 Olay Şanlıurfa’nın hayatı harrani mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre İzmir ilinden 100 bin TL değerinde 5 ton motorin yağını alıp Şanlıurfa’da alıcısına götüren V.Ç. ve F.A.malları gerçek sahibine değil de başka yerlere sattığı öğrenildi.
 Dolandırıldığını anlayan firma tarafından polis ekiplerine haber verilmesinin üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri F.A. ve N.Ç’yi hayatı harrani mahallesinde başka alıcıya satarken suçüstü yakaladı. Yakalanan 2 kişiden daha önceden sattıkları yağların bedeli olarak 5 bin TL çıkarken F.A ve N.Ç gözaltına aldı.
 Gözaltına alınan şahıslar daha sonra emniyetteki ifadelerinin ardından adliye sevk edildi.
 Olayla ilgili inceleme devam ederken F.A ve N.Ç’nin daha önceden dolandırıcılık suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49