Öne Çıkanlar Şanlıurfada 13 aranan şahsı yakalandı Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Siverekte iki araç çarpıştı Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli aile

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir köye yapılan operasyonda, hububat arasına gizlenmiş 3 kilogram eroin, ruhsatsız kaleşnikof tüfek, 2 ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirildi.
 
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir köye yapılan operasyonda, 3 kilogram eroin, 200 gram esrar, ruhsatsız kaleşnikof tüfek, 2 tabanca ve 135 mermi ele geçirildi.
Şanlıurfa  Jandarma Komutanlığından alınan bilgilere  göre, Suruç ilçesi  Mürşitpınar köyü Tuzçeken mezrasında, Bozan A'ya ait ev ve eklentilerinde dedektör köpekle arama yapan güvenlik güçleri, arpaların arasına gizlenmiş 3 kilogram eroin, 200 gram esrar, 1 ruhsatsız kaleşnikof tüfek, 2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 134 mermi ile 2 adet hassas terazi tespit edildi.   Olayla ilgili olarak Bozan A. gözaltına alındı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49