Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Türkiye Birincisi oldular
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 52 üniversiteden 370 sporcunun yarıştığı müsabakalar sonucunda Toplamda 8 madalya alan Harran Üniversitesi bilek güreşi takımı birinci olurken, Uludağ Üniversitesiİkinci, TED Üniversitesi ise üçüncüoldu. Harran Üniversitesi bu yıl da şampiyon olarak dört yıldır zirveyi bırakmadı.
Harran Üniversitesi sporcularından Ayşegül Özalkan’ın2 altın, Tuba Aykan’ın bir altın bir gümüş, Mizgin Akkuş’un bir gümüş bir bronz, Gönül Yıldırım ve Gülistan Çini’nin birer bronz madalya kazandığı yarışmalarda, erkekler kategorisinde ise Mustafa Karagöz ve  MustafaAbak birer bronz madalya kazandılar.
Dört yıldır üniversitelerarası bilek güreşinde zirveyi koruduklarını söyleyen takım antrenör ve çalıştırıcısı, Harran Üniversitesi Sağlık-Kültür-Spor Şube Müdürü Okutman Emine Gözen;“Her kiloda bir sporcu olmak üzere kızlarda 7 sporcu, erkeklerde de 7 sporcu ile katıldığımız müsabakalar sonucunda en yakın rakibimize 10 sayı fark attık. Öğrencilerimizin başarısını her zaman destekleyen üniversite Rektörlüğümüze, Sağlık-Kültür-Spor daire başkanlığına, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuza teşekkür ediyorum. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Takım halinde birinci olan Üniversite sporcularını tebrik ettiğini söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Takım olarak büyük bir başarıya imza atmışlar. bu birinciliği Üniversitenize kazandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Azimli çalışma ve gayret beraberinde başarıyı da getirir. Takımımız bunu başardı ve bizi gururlandırdı” diye konuştu.
Ayrıca Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü öğrencisi Mizgin Akkuş bilek güreşi Türkiye Şampiyonası elemelerinde Türkiye üçüncüsü olarak ülkemizi yurtdışında yapılacak olan müsabakalarda temsil etmeye hak kazanmıştır.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49